ÅRETS PARSON-LISTORNA 2012

Då var 2012 års Årets Parson-listor publicerade - jag har ju inte gjort någon ansträngning alls detta året på "tävlingsbiten" utan lagt krut på jakt-träning & injagning av Odie. Men några resultat fick vi faktiskt med ändå - trots ännu en säsong med skador, rehabilitering & en massa annat som stört & förstört för oss.. Ja, faktiskt hela 4 stycken Topp-10 placeringar för lilla Fröken Odie!

Därtill, eftersom hon smällde till med klassvinst, CK, BT-3 och cert på officiella premiären i utställningsringen så fick hon även utställningspoäng, men den listan "siktar" vi aldrig på. Kul att visa att det ska gå att kombinera Brains & Beauty!

 

Dessutom båda brorsorna på varsin Topp-10 - Grattis till dom!

Gjorde en liten tripp down Memory-lane - detta är faktiskt 7 året i rad jag har hundar placerade på Årets Parson-listorna! Samtliga mina 3 hundar  representerade på listorna under 2 år eller mer. Årets Arbetande - det jag håller jag högst & jag har vunnit med både Doggy & Fido! och till dags dato fortfarande inte någon som haft högre poäng som segrare än vad jag haft.

Liten sammanställning av Team Madofi på Årets Parson-listorna genom åren:
* Totalt 23 placeringar - varav 5 vinster, 5 Topp-3 och 8 Topp-10 placeringar
dvs 18 av dessa 23 placeringar är som sämst Topp-10

 

 

 ÅRETS PARSON-LISTORNA 2011

 

Odie bräckte sin pappa, gjorde debut på en Parson-lista   9 månadersdagen!

   ÅRETS VILTSPÅRPARSON

Slutade på 8:e plats med 15 poäng